Saturday, January 29, 2011

rasa nak cabut hidung dari muka . jadi Voldemort comel tak ?

Assalamualaikum ..
ana mintak maaf banyak-banyak . sekarang macam demam dan selsema ana dasyat sangat . rasa macam takde hidung lagi bagus . tapi kang nampak macam Voldemort pulak . 



hokeyy . beliau marah ana perli .


jadi oleh sebab keparahan hidung dan keberatan kepala yg ana alami sekarang, ana tak sempat nak blogwalking pun ke blog orang lain T____T  to the new followers, thanks .. nanti ana singgah yaa ..  


nanti agak-agak boleh on9 lama sikit, ana update lagi . banyak benda nak share  =) korang pom take care la jugakkk . jangan sampai tercabut hidung cam ana .


by the way , tadi dalam FB ada orang tag picture nie kat ana . ana lukis time ana form 3 kot untuk rumah biru . thanks . rindu sekolah :) korang jangan ahh gelak tengok . ngee .






Kalau SUKa boleh LIKE :)
Bukan karya seni.

9 comments:

nazrul ashraff said...

kenapa rasa mcm datg kat blog che epal je..hehe

fathiahRAIHANA said...

@nazrul ashraff

ngee . ade macam blog cik epal ke ? sini tak hott mcam sana :D

cIk JanNah said...

eh eh kita sama lah..
rasa mcm nak potong je idung nie
gatal betol~~~
tensen rasa
huk3

MoHd AzAhArI bIn MoHd YaSSiN said...

x sihat ek,,alala cian~

khairun nisaa' said...

uish jangan2 . nnti voldermort bagi avada kedavra pulak . hehe

echa said...

kite senasib...
sabar ye...moga cepat sembuh =)

She's retarded said...

selamat bercuti!

Amy said...

ana...take care ea...jgn lupa makan ubat dik...

aliefcmoi said...

harry potter baru kurang best kan??huhuhu..hye ana..kalau free,dtg la blogwalking kat aku punya blog..smbil walking2 tu,jgn lupa follow..hehe..thanx.->
http://aliefcmoi.blogspot.com/

 
Copyright © 2011 FathiahRaihanaAlFarasya. All Rights Reserved.