Sunday, May 1, 2011

Mengimbau kenangan lalu . heeee =___=

Assalamualaikum =)
mood baik tetiba nak hupdate , heeee . yolaaaa dua tiga hari neh sales cantik . then tadi bos belanja KFC gituuu . tapi kot mana pom saye memang nak quit dah yee inchekk . saye tak larat dahhh . hee :face5:
hari nie kan , saya nak share sesuatu :9:
sebenarnya , dah lama keluar majalah sekolah nieh . hee . tapi baru nak bercerita sebab sebelum neh saye tade mood ye kawan-kawan . harap maklum :104:




cantik kannnnnn . biasa la , dunia dah makin maju . hee . budakbudak sekarang pom da makin pandai . saye pom ketaq-ketaq lagi guna photoshop tapi kanakkanak darjah dua pom dah terer lagi daripada kita tawwwww . jangan memainnn :69:


seperti tahun-tahun sebelumnya , saya buat muka kering sahaje hantar karya untuk majalah sekolah . lantak ah korang nak kata apa pom . ade aku kesahhhhhh:120: yg penting , memory tu ada kat situ . hee . bagi karya kat majalah sekolah nie pom untuk member2 baik sendiri enjoy jugak :face12:


selalunya bila saye hantar komik ataupun karya apa apa sahaje yg sewaktu dengannya, mesti karya tu atas kisah benar jugakk . takde lah sesaja nak buat cite merepek kannnn . dah nama pom kenangan =) tapi komik kenangan time form3 tu tak dapat den publishkan kat sini yoo . maap :face72:


cuma yang boleh share sikit dengan korang pom, kenangan time form 5 je laa . hahaa . nie semua classmates saye time form 5 doludolu =)




haaa . tak comey pom kannnn . itik sesat sekor tepi tu jek yang paling menyerlah la wehhhhh :131:


menatang neh saya lukis time dalam dewan , cikgu bagi latihan addmaths , dan saya dah fed up . hee . inilah jadinya . jangan tunggu lagi . daripada tidur dalam kelas , baik saya amek kertas kosong dan buat sesuatu yang agak berfaedah kannnnnnnnnnnnWhat memandai je la akuu . huehuehue . kalo korang tak caye sila ke SINI . tengok apa jadi kat buku addmaths saye ye :face60:


kot mana pun , nie semua tinggal kenangan je . hee . rindu kot nak duduk sekelas lagi =) *tapi takmo dah iron baju skola ok . naimah syafiqah dengan saye satu kelas dari form1 sampai lah form5 . tak pernah terpisah lagi . haha .. ohhhhhh tersangat lah rindu time2 macam tuuu . walopun sebenaqnya lagi rindu nak dok dalam dorm . hee .


actually dorm lagi best kot daripada kat kelas :face56:
lagi banyak benda kita buat dengan roommates daripada dgn classmates =)


hokehhh , tido time . heee . mekasih sudi baca nahhh semua oranggggg .


nie ada satu lagi , tapi tulisan saya halus sangat , hee . so mmg ta nampak ah cite nehhh:face59:


Selamat Malam love





Kalau SUKa boleh LIKE :)
like
Bukan karya seni.

14 comments:

Hanif Halim said...

waaaa, pandai lukis
*jelez2

putryteya said...

Wuhuu... Fathiah!
rndunya SMKA!! Rndu class, rndu dorm, rindu semua! teriamkasheh buat aku rndu semua tuh!

btw, cntikla lukisan tuh.. dah tgook dah, nk puji lagi . ngee~~

No0r AmiRa.. said...

tetba rasa rndu dekat smka pulak..rndu kengkwn la..and msa satu dorm dgn k.ana..adoi..! rndu nya..!

De'din said...

kreatif lah ana !

zaman sekolah antara memori terindah !

fathiahRAIHANA said...

@Hanif Halim
hee tu dulu . skrg da kayu =.=

fathiahRAIHANA said...

@putryteya
hehehe kena rindu la kotttt . tengok la sapa tmpat dduk tepi aku kannn . hihihihi . puji la lagi , nt da tak leh tengok kottt . heee

fathiahRAIHANA said...

@No0r AmiRa..
ohho tetiba sume orang rindu akak kannnnn . haha . tu la sape suh pndahh =P

fathiahRAIHANA said...

@De'din

hehe . tenkiu =) btui2 . mmg indah sgt kot .

Irma A.Wahid said...

cikgu ngajar kt depan dia lukih kt blkg ea....xpe2..dibenarkan....g pun tu perkara berfaedah gak tuh..hehehe

lukman rashid said...

best la entri nie...

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

kreatifnye adik ni ;)

slm kenal dear..sis dtg duduk sini ya..

Shukri Mohd Ali said...

saya pun mula terimbau kenangan lalu =__="

amalina ulya dot pink said...

comy3 =)

suka gilaa katun2 5 ikhlas tu .
comel gitteewww~

qyqa said...

ana pandai melukis!!!!
kiut tahu... ^^

aah lah rindu gila zaman skolah...
=(

 
Copyright © 2011 FathiahRaihanaAlFarasya. All Rights Reserved.