Sunday, September 11, 2011

Something, which is Everything.



muda sangat , tapi dah sampai 80 degree. 
lepas satu problem, mai problem lain lagi.
tapi finally, operation berjaya jugak :)
seronoknya dia. Alhamdulillah, at least kurang sikit sakit tu. moga dia terus sihat. moga dia happy macam kawan kawan yang lain. moga Allah mudahkan urusan dia faced hari-hari yang akan datang :)
dan moga Scolis' yg lain pun terus tabah hadapi semua ni.
dan kepada anda anda yang bakal berada dalam surgery room tahun ni, all the best. saya doakan yang terbaik :') insyaAllah.



dan moga saya pun boleh terbang jauh lepas ni. moga saya pun bebas dari rasa sakit ni. insyaAllah. Have faith in Him.



Kalau SUKa boleh LIKE :)
Bukan karya seni.

18 comments:

Addin said...

all the best :)

take care ! :)

IEQAH said...

insyaallah syg :)

SiBo_OdaKeciK:D said...

baguslah dah selamat dah dya kan>>

Fadz_ianah said...

Thnks ya...terharu tngok post ni..mudah-mudahan kmu dipermudahkan rezeki & diredhai Allah s.w.t..
Amiinn..
ni blog sya..
vir-fadz96.blogspot.com..

Salam Sygg..<3
~Fadzianah Lisih~

zOeY zAu YaH said...

semoga sihat2 selalu amin..

Dialog™ said...

amin =)

muhamad hanif said...

harap tabah yaa.

amin =)

Umie Artoqiemie said...

mereka sangat KUAT !!

nabilah_2908 said...

Alhamdulillah that girl dah ok...

Ana pulak macam mana...?

Far8 budak baik said...

alhamdulilah..
okeyy gakk kn...
hihihi..
aku pun nak terbang cam kau gak ar...
=)

Far8 budak baik said...

lagu blog..perghh
touch..haha!

vampire and his lady said...

kesian..

Leeya Hezlin said...

alhamdulillah dia selamat..
semoga kehidupan anda kembali ceria..

iPai said...

saya komen saya comel !!!

eh sapa sakit ? fathiah ke ?

IH said...

doa itu senjata mukmin:)

bighagenjo said...

cepat sembuh..
tabah

Pinky Pixie said...

takutnya. tapi ape pyebab dia ye.

Ana Faryana said...

tak akan ada yg berubah dlm hidup anda..

buktinya saya juga dapat bermain berlari macam orang lain..

anggap sakit kita sabagai 1 ujian dari tuhan untuk kita. .

 
Copyright © 2011 FathiahRaihanaAlFarasya. All Rights Reserved.