Thursday, November 17, 2011

Spontaneous Thursday #1 : Comel comel comel Gilaaaa.




Comelnya dua dua orang nieee, Hihihi. Malu malu pulakkk. Kalau si perempuan yang segan, tak lah pelik sangat. Ni si lelaki pun sama segan aje XD Tapi yang perempuan tu nampak sangat sweet dengan tudung labuhnya =)


Macam ni eh gaya kalau kahwin dulu baru bercinta ? Segan tahap kelas pertama dua duaa , Haha.






p/s : First time buat Spontaneous Thursday, hee. spontan sangat tak tetiba rasa nak kahwin ? ('_')



Kalau SUKa boleh LIKE :)
Bukan karya seni.

57 comments:

AdaNaz87 said...

alololo, so sweet! ((; teringat pulak. ;p

fathiahRAIHANA said...

@AdaNaz87
amboi akak, ingat apa tuuu? hihi. dlu akak ceni gak ye ?

nabilah_2908 said...

suka tgk pengantin lelaki tu..hehehe..

nak pengang tangan isteri pun teragak2...hehe.. :)

fathiahRAIHANA said...

@nabilah_2908

Hihihi betul betul ^^
dia pun sama segan ja ngn si perempuan tu :)

Fafa Adnan said...

haha. comel nyeeeeee. nak macam ny jugak bolehhh? :DD

fathiahRAIHANA said...

@Fafa Adnan

Boleh boleh ^^ kite nk jugakk hihi

Ezatie Chomot said...

SWEETNYA !

nazirah said...

hihihi malu2 tp mahu ;)

Norlida Ramli said...

sweetnya...ase cm x sbr nk kawen!heheheee

Rara. said...

pesal rasa macam nak berada dalam situasi camtu?hehe

makkk..nak kawin!!!

fathiahRAIHANA said...

@Rara.
tu laaa tgok video ni pakat2 rasa nk kawen nmpaknya , haha.


cek pun ('__')

Cik Amyra said...

myaa pulak yang maluu tengok video nii. =.= haaha

yen(toka ziizokukuto) said...

sweet gila lah,,,pergghhhh :) :)

fany wany said...

hikhok, so sweetttttttttttttttttt!

sue perbs.. said...

ahaha.. bukak spek tu lawak ar..

Shukri Mohd Ali said...

ewah my sis. hahaha :P

Daddylicious said...

sebenarnya mcm2 boleh berlaku bila kawen tanpa cinta dahulu...zaman dahulu godaan kurang maka sangat praktikal sekali...hari ini...hmmm?

bighagenjo said...

ayat kau buat aku nak tengok vid tu, hoho

fathiahRAIHANA said...

@Shukri Mohd Ali

Err err errr, Hee

.: Si BungaKopi : . said...

huhu..serius menyesal kapel.bukan sbb tgok video ni je,tp tp.

fathiah raihana jgn kapel tau.

zOeY zAu YaH said...

bercinta lps kawen manis sgt tau..tingin gak nk rasa hehe

syahirooAhmad said...

waahhhh siyes 1st time tengok .. mmg best... saya dapat bayangkan camne perasaan time tu.. gementar, malu, semua ade.. depan sedara mara tuu..

ILA HonEyBuNNy said...

ya sangat comeiii...

impikan begini...insyaAllah...;-)

Amoi MiyaSya said...

amboi ! tak sabr nak kawen nampaknya ! jangan lupa jemput akk :P

Addin said...

weeeee sweet nyaaa :D

Aien Not Alien said...

impikan begini jugak.... ^_^"

aimie amalina said...

^___________________^
alahaaaaaii
suweetnye
malu2 sungguh aih
akhrnyaa
alhamdulillah :)

semutsengal said...

Err,


esok kawinlah.

AdaNaz87 said...

rasenye semua akan rase moment camni dik. mestilah, mase nak cium dahi tu paling kelakar. malu tapi mahu. ;p

Cik Tetra said...

omo! sweetnyeeee.. :D

Azza Firza said...

ha ah, mmg suweet ssgttt

Cik Jannah said...

tetiba rasa nak kawen. heheh

ABU said...

tak dapat nak tengok..:(

♥e'in♥ said...

comel! biase laa tu.. mula2 malu2.. hehehe..

Far8 budak baik said...

alolololo nak ikut macam gini jugakk lahhhhh...kawen dulu baru couple ehhh..
sebijik cam dlm drama tuu..
cam susah je..haha

BENA said...

eeeeeeeeeeeee sweet sangat ! ;)

nak macam ni jugak kalo boleh . hi hi hi ;)

onie said...

wekekekekekeke! nakal depa,hehe

White Bird said...

so sweet ! suka tgk ppuan tu pas cium tgn pi gosok2 nya tangan suami dia =)

erysweetie said...

waa.....comeynyeeeeeee...

Izyan Masri said...

BAGUS2.BETUL2 IKUT SYARAK NI.COMEL JE :D

Izyan Masri said...

BAGUS2.BETUL2 IKUT SYARAK NI.COMEL JE :D

محمد رازيق said...

hehe.. sweetnyer :)))

missSenget said...

alaaaa...tetiba nk kawen jugak...!!!!




dia salam mula2 tu mcm nk akad nikah..

wakakakak~~

Juliet_iRa~" said...

comelnya..sgt sweet!

siapa y kahwin ni??

nabByla said...

wow! hehe.. nanti nak kawen jgn lupa jemput. :P

♥ p a a n i ♥ said...

malu2 kuceng :P

budak penjara said...

hehe..cool ke kalau lelaki pemalu..haha

Juliet_iRa~" said...

comelnyaaaa pengantin ppuan tu..

pengantin lelaki tu pon malu2 ek..

kekekeke

Arpiiz said...

ni yang tibe2 rasa nak kahwin ni..haha

Yatie Musa said...

comel sngat dedua! pompan tu sesegan betul. hehe.

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said...

sangat sweet :)

Nurnajwa KZ said...

Alala so sweettt :> sis kenal ke diorg ni?

♥e'in♥ said...

alahai.. comelnye!

Woofer Storm said...

bestnya kalau dapat yang mcm ni,bercinta selepas kwin.ermmmm nak gak..hehe


follow sini^~

apik pehe said...

hehe..tibe2 rasa tak sabar

ILA HonEyBuNNy said...

sweet sesangat...;)

missSenget said...

best2...


da start berangan..

kahkahkah...xmalu betul..

 
Copyright © 2011 FathiahRaihanaAlFarasya. All Rights Reserved.