Sunday, April 29, 2012

What Makes Me Silent..




Sentap. 

Entahlah gambar ni diambil di mana, tapi yang pasti dalam situasi aku sekarang, pesaing aku bukan sekadar 4000 orang. 

Dan benda ni sangat berjaya membuatkan jantung ini dupdapdupdap bergetar bagai nak luruh setiap kali aku berpaling daripada buku dan mengadap HBO mahupun Astro Ceria setiap petang sebab nak tengok Kampung Boy walaupun entah dah berapa puluh kali tengok natang tu since zaman baru keluar CD dulu. Dan sekali lagi hati ini berdetik tiktoktiktok risau setiap kali aku berpaling daripada buku dan mengadap komputer dengan niat nak berblogwalking serta menghapdet blog yang dah bersawang sawang ini.

See? Orang yang snap picture ni berjaya membuatkan aku melekat dengan buku. Orang yang snap picture ni berjaya membuatkan aku tak sanggup buat benda lain selain usaha untuk dapat pointer cantik STPM nanti. LOL. Gila betul.

Jadi, kesimpulannya, blog yang comel ini terpaksa lah dibiarkan sebentar, dan hapdetnya adalah secara tidak berkala, entah bila T___T Hmm, ada yang rindu saya? Hihihi.

Btw, exam pun semakin hampir. Seminggu dari sekarang. Awak-awak abang kakak dan adik adik doakan saya berjaya ya :')  Nanti kalau result cemerlang barulah berbaloi-baloi nak hapdet blog pun, heeeeee. Dan saya minta maaf saya tak sempat jenguk blog korang, reply komen korang =,=" Maaffff taw!

Oh ya. Result MUET dah keluar. Alhamdulillah, capai band 4 :) Cukup eh 4 tu untuk masuk u? Heeee.

Babai. Assalamualaikum ;)




Bukan karya seni.

23 comments:

kura said...

tetiba rasa nak sentap juga. Eheh!
jom belajauu ;0

Mysara Ab Rahman said...

gud luk ye...:)

Rara Nasiha said...

Mesti ada yang rindu tapi apa-apa pun, utamakan yang penting dulu :D

Terbang Bersamaku said...

takpe...yang penting utamakan pelajaran dulu ye..sbb ia penentu masa depan..kgn putus ase dan teruskan usaha..good luck...=)

Leeya Hezlin said...

Gud luck ana..
Wish u all da best..
Tahniah..Band 4?lebih dari cukup untuk masuk u.. :)

Eira Adiera said...

omei nya blog hang..nak gak template camnie..gtaw lew:)

emeliena said...

As-salam.. good luck awak. (:

محمد رازيق said...

tahniah. band 4 tu dah tggi.. apepun jemput singgah blog, jmput bc TERKUNCI

ABU said...

mestila rindu #tetiba..hahaha

Cik Aien said...

Sentap kata2 tu :)
Study diutamakan yea dik..
Hehhehe.. Good Luck!

syakey said...

4 lebih dr cukup. tahniah!

berusaha okeyy! ;)

Gen2Merah said...

Wah, saya pun tersentap tgok gmbr ni. Rupanya org d luar sana sdg berusaha semajunya d saat kita leka

izatty fatihah said...

wah tetiba kte pn sentap jgk tgk gmba tu hehe ^^ gd luck utk exm yaa sis :) concntrate stpm dulu. kte rindu kamu huhu :D

ABU said...

lama tak update.. mana mghilang.. ntah dah habis exam ke tak nak wish gak goooood luck k..

budak penjara said...

klu letak 10000 mesti lagi tergamam kn..haha

A retarded kitty said...

no wonder blog ni dah start nak berabuk. good luck!

YOUsoF said...

Walaupun dah tak bergelar pelajar, pun tetap nak rasa sentap sebab semua manusia pun sentiasa belajar untuk jadi lebih baik hari demi hari kan..

Mintak share gambar tu ye.. ;)


Ujian macam tu memang best, tapi best masa awal² je la sebab bila dah last minit tu masa dah makin berkurang untuk belajar..

Apa² pun selamat maju jaya ye.. Amin.

Ckin Kembaq said...

menaikkkan semangat lagi tuh.. ^_^

Munie Blushious said...

pehhhhh ! band 4!
tahniah sayangs !
good luck dlm stpm..
jgn stress sgt tau..
im right here for u !

Yuni Aisyah said...

rindunyer kat blog ana n ana jugak.,...hikhik...akk dtg mai nie stlh lme x main sini....hehehe

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

sayanggg....Semoga berjaya...tak bersusah-susah dahulu bersenang-senang kemudian...

baguslah orang yang snap gambar tu :)

~AmyLiana86~ said...

gud luck dik..

band 4 muet? giler power..tahniah dik...

nabByla said...

wow hebat giler result muet dia.

tahniah ! :)

dah boleh amik law dah lau result muet cam tue. heee..

 
Copyright © 2011 FathiahRaihanaAlFarasya. All Rights Reserved.