Saturday, February 5, 2011

Kami Blogger Utara

Assalamualaikum ^^


hari tu kan , ada Inchek Aiman nieh ajak gak , nieh baru nak buat ya . join Kami Blogger Utara di blog cik GKSB niehh =D


cek taw ramai lagi geng-geng utagha kan sini .. meh la join ramai-ramai ^^  kalau mpa nak join jugak sila klik banner yaa . pi jenguk blog kak GKSB niehh .. asek tersasul jaa nak tulih DBSK :D:D:D ampun kakkk ~




oraitt . ana memang pure utara ^^ Penang mari tapi bukan anak mami nahh .. hidung tak cukup tinggi kot nak jadi anak mami =D .. lahir kat Kedah .. tapi rumah mama ngn abah kat Perlis .. dok elok kat sana tak sampai setahun , abah kena tukaq pi Penang . polis , besa la merantau rata ..


so start saat tu sampai laa ni , pusing pi pusing mai kot mana pun masih belah utara . sekolah pun kat sini ja walaupun dok asrama . hehe . tunggu nak masuk U nanti ja tak tau la nak kena tauk belah mana ^^ sapa-sapa dok penang gak meh singgah rumah meh . haha .






Kalau SUKa boleh LIKE :)
Bukan karya seni.

17 comments:

nub said...

wahaha. geng!

Suriati Suhaimi said...

6t pilih Unimap...hehehee..
mmg p mai p mai tang utara jgk la kn..=D

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

dari utagha kaa? salam kenall ye:)

ini q i L L said...

buat 'tutorial' bahase utagha lah! :D

fatynadia said...

hai cik fathiah? oghang utagha jugak no? sama la kita

tapi kami duduk dekat penang dalam pulau

btw, kami tag ampa. sila la noo jawab http://fatynadia.blogspot.com/2011/02/sebab-saya-tengah-tak-ada-kerja-nak.html

fathiahRAIHANA said...

@nub
GENG ^^

fathiahRAIHANA said...

@Suriati Suhaimi

hoyeahhh . betui gak tu .. haha . alaaa USM ada dua kot kat penang niehh ^^

fathiahRAIHANA said...

@FIFIEY LYCHEE MARATION
salam kenai jugak Fifi ^^

fathiahRAIHANA said...

@ini q i L L

ngee . bijak betuii . yg tu kena suh bro Nub la buat ^^

fathiahRAIHANA said...

@fatynadia

kami seberang perai la kak ^^
takpa nt kita date kt Qb taw . haha .. insyaAllah , bila boring tahap tak hengat cek buat ^^

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

makaseh join =)

DBSK? macam DBKL plak...

haha

~batrish♥~ said...

hype orang utara..salam perkenalan jgk dr sy..=)

Bungakopi said...

lor ingat kan org qlate..

shahjiehan said...

sj mai melawat..~

Jiwa Chenta said...

cik ieyka dr sp follow kamu!;)

IeDa_IsHiDa88 said...

baguish la kan... ramai blogger2 utagha nie...

|| A Lady Named .. Yantiey || said...

salam, singgah dan follow dr KAMI BLOGGER UTAGHA

Penang Mari!

http://themptyanty.blogspot.com/2011/05/kami-blogger-utagha.html

 
Copyright © 2011 FathiahRaihanaAlFarasya. All Rights Reserved.