Monday, December 19, 2011

Lagi Sweet dan Comel Drpd Hari tu punya Video :>

MissSenget cakap saya tipu sebab tak hapdet hari Sabtuuuu, Hee. Sorry lah Cik Senget, kite busy diluar kawalan, hik3 :> Yelaaaa kadang-kadang orang pun senget jugakk :P tak menang tangan nak buat semua benda. kang ada banyak tangan, nampak macam Errr patung dekat tokong. takmau la. susah cari baju.


Semalam dok ushaa usha timeline twitter, Hmmm terperasan ramai yang sebut tentang video DenaBahrin. Korang kenal tak dia ni? Saya pun baru kenal tadi. Comel, hihihi. Ingatkan video apa la, macam sedih sangat aje reaksi semua orang gamaknya. Tapi bila sendiri tengok, Ehemm meleleh jugak laa sikit :'>


Nah, korang tengok la sendiri.




Tadak kerja kan cerita pasal benda benda ni. Hari tu dah cerita dah sekali. Dah letak dah sekali benda sespesis ni kat ENTRY ni. Nampak sangat teringin, Hek3. Tapi she's so lucky :>  Syok tengok. Semoga korang berdua bahagia ye. DenaBahrin ni cakap, dia actually buat vid ni untuk seprisekan inchek tunang aje. tapi sungguh tak sangka laju betul benda ni tersebar :)


Hmmm. Sungguh teringin nehhhh. Tahun depan dah 19 tahun. Cepat laa sapa sapaa propose sayaaaaaa :P
Err mama tak baca kot blog aku ni -,-
Tapi harap orang tu baca :> Ok, berangan.





Kalau SUKa boleh LIKE :)
Bukan karya seni.

22 comments:

gdsbnga said...

dah tengok dah video niii . sweet gileee :D

fathiahRAIHANA said...

@gdsbnga

betul betul :>

SYAFIQAHSALEH said...

Eh sama lagi post kita harini. Bercerita pasal video yang sama.hihi :D

fathiahRAIHANA said...

@SYAFIQAHSALEH

rasanya hari ni ramai orang akn bercerita psai ni :>

ikatankasihku said...

dah takde keje lah tu..huhuhu

ILA HonEyBuNNy said...

ila pun ada tengok semalam..

jom kita berdoa padaNya..hehe

ehem3...tah2 org tu dah baca blog neh..kekekek

apik pehe said...

hehehe.nanti dia datang propose la tu

Rara Nasiha said...

Hey, i pn baru je post benda ni kat blog. sangat tersentuh kan. =)

nabilah_2908 said...

akak pun dah tgk video ni..

masa tgk tu...tiba2 lak rasa wah...terharunya tunang dia buat mcm ni....huhu... :)

nabilah_2908 said...

akak pun dah tgk video ni..

masa tgk tu...tiba2 lak rasa wah...terharunya tunang dia buat mcm ni....huhu... :)

moga berkekalan la hubungan mereka... sweet sngt..!! :)

fathiahRAIHANA said...

@ILA HonEyBuNNy


orang tu tak bace kot -,-

Cik Amyra said...

nak kawen kan kawenn !!! kakak jom kawennn

Juliet_iRa~" said...

hahaha nk ikut jejak langkah dena ke?;p

pon br knl dia td..sweet kan..:D

fany wany said...

awesome gila vid niii :DD

♥e'in♥ said...

e'in pun dh tak sabar nnk kawen.. heheh

eiyzniey said...

Hmmm...mg best kann
Suwitt sesangat

aimie amalina said...

suwiiitttkann
nk jmp laki cm ni seketol dlm sejuta
kehkehkeh :p

nabByla said...

ttba cam jiwang jew? ada pape kew? hik3!

teha said...

mmg sngt suwitt vid nie :)

YOUsoF said...

Baru tengok video ni semalam.. Pun baru kenal Dena ni siapa.

Tak nak taip banyak, video tu sangaaaaaaaat sweet. Bertuah diaorang berpeluang bercinta setelah nikah.

Anonymous said...

Harap org 2 baca...?
Bdak medik 2 eh...?

fathiahRAIHANA said...

@Anonymous
untunglaaa kalo ada budak medik sayang kami ni.

 
Copyright © 2011 FathiahRaihanaAlFarasya. All Rights Reserved.