Friday, December 16, 2011

Ok Elok Sangat laaa Buat Perangai Macam tu kannn :P

Assalamualaikum :) Arghhh sekali lagi saya buat perangai, dekat sebulan biarkan blog ni sepi, sekali lagi. kerap sangat kan tahun ni, saya buat macam ni. Saya tahu, bukan ada sangat yang nak merindu pun kalau saya berdiam diri, hee.  Saya kan insan biasa sahaja. Tapi saya masih berterima kasih kepada awak-awak yang masih rajin singgah di blog buruk yang satu ni, hee :)


Saya bukannya malas menulis. Cuma saya kadang-kadang rasa nak lari daripada sesuatu dan pergi mencuba sesuatu yang baru. Ok, takde lah baru sangat pun sampai tiba-tiba buang tebiat nak panjat GunungKinabalu atau berenang merentasi benua. Cuma saya perlukan masa untuk mengisi kekosongan dalam jiwa. Hihii. Ayat macam pakcik makcik pulak bila dah lama tak menulis ni :|


Terima kasih korang, masih sudi singgah sini. masih sudi baca celoteh budak kepala senget ni. masih sudi komeng padahal korang pun tak paham kan amenda budak mereng ni tulis. Hee. Eh agak-agak orang macam saya ni boleh jadi normal tak ye? Mental bermasalah betul, ish ish ishh.


insyaAllah, esok saya update lagi. Ghindu sebenaqnya nak bercerita lagi. dan lagi ghindu nak blogwalking :>







Kalau SUKa boleh LIKE :)
Bukan karya seni.

25 comments:

qyqa mokhtar said...

ana dah jangkit perangai qyqa yg mls na update blog..kekke =p

fathiahRAIHANA said...

@qyqa mokhtar

Eh ape pulakk , hahaa
ni bukan jangkit laa
tapi ni memang penyakit -,-
tak la malas, hmmm cuma hilang kekuatan ? LOL

Cik Amyra said...

kite kann kuat kan kan akn ;)

fathiahRAIHANA said...

@Cik Amyra

Ye , hihi .
bak mai kepsi cepattttt :P

nabByla said...

mana lama menghilang?? patutla dah lama x nmpak. hehe

ABU said...

mari ke mari akan ku isi kekosongan dalam jiwamu itu hahahaha ayat macam makcik pakcik :P

ILA HonEyBuNNy said...

rindu juga..hehhe

ila baru BW malam neh...rupanya ramai juga blogger yang bz skrg neh..hehe

fathiahRAIHANA said...

@nabByla

ada. wujud. tapi sepi kejap. tangkap pilu. Hiwhiwhiw :3

fathiahRAIHANA said...

@ABU
Arghhhh makan dalamm derr, Hahaa.


okeh la at least ada geng pakcikmakcik.

fathiahRAIHANA said...

@ILA HonEyBuNNy


Tu la. tadi kite blogwalking pun tgok rmai jgk yg bz, hehe. baru perasan :D

Izzah Haneefa said...

waaaa...rindulah kak!haha...dun wory, penyakit yg ada pd akak tu sbenarnya lebih parah kt saya...nk ingat blogger.com pun lelah je...haha.

Juliet_iRa~" said...

hee..ni bjangkit siapa ni smpai mls update?hee

pss : meh la dtg umah amik cupcake..heeee

Daddylicious said...

tak mengapa buat bila ada masa...:)

Amoi MiyaSya said...

same la kiter , suke2 je tinggalkan blog tanpa new update . hehe .

Nurnajwa KZ said...

Haha ade ckp diri sndri tak normal, sis ni ><

Hehe biasa la tu diam lama2, kte pon byk kali dh buat :P

kim heeruul said...

kami blogger semua paham. sbb kami juga pernah bz .. hehee..

Rtp Farra Arisha said...

hey hello sis. i've been missing you already..:D

sue perbs.. said...

wah.. lamanya menyepi.. slamat kembali berblog

missSenget said...

awak tipu...tipu...tipu...



kata nk apdet hari sbtu..

ni da hari ahad x apdet lg.. T__T

alif ismail said...

Salam...

sambil-sambil blogwalking, jom singgah skejap kat sini...

http://bloggeralif.blogspot.com/2011/12/tanya-pendapat-sweet-couple.html

fany wany said...

tak ada benda kan nak update :O

fathiahRAIHANA said...

@missSenget

Alaaa jangan la cakap macam tu, hik3
orang baru balik dari kampung niieee mane sempat hapdet :P

Shukri Mohd Ali said...

recently, bro pun malas nak update. hahaha.

aimie amalina said...

kekekee
jauhnyeeee nak p panjat gunung na
hehehehehe
okeh, i iadmit, baru mai sini
hehehe
sebb tenet bru okeh :p

Woofer Storm said...

tak mo malas2 tau..heheee

 
Copyright © 2011 FathiahRaihanaAlFarasya. All Rights Reserved.