Thursday, January 12, 2012

STPM 2012.



Assalamualaikum semua bloggers, kawan-kawan yang comel, dan silent readers yang setia :) oh lewatnyaa entry tahun baru sayaaa. Biasa la, orang busy. Hewhew :3 tambah pulak sekolah dah bukak. Rasa sedih pulak tua tua macam ni pun masih bersarungkan baju sekolah. ish3 :3 Arghhh pedulikan segala bisikan syaitonnirrajim tuu. Tahun ni kena bersemangat tahuuu pergi sekolah!


Yang pasti, tahun ni kena semangat balik macam dua tahun lepas. Nak kena fight lagi ye untuk exam dalam dewan yang panas tak berhawa dingin tu. Tahun ni saya dengan kawan-kawan yang tak berapa kerat tu bakal amek STPM. Paper MUET pulak start hujung bulan Februari ni. Sempit jadual. Padat -,-


Jadi, saya mungkin tak dapat singgah singgah selalu di blog awak-awak semua. Awak janganlah merajuk dengan FRAF ni pulak ye. ada masa saya mesti pergi jugakkk membalas kunjungan :)


Haaa, ada sesuatu yang baru daripada saya. Tak terer sangat, tapi baru berjinak-jinakk. Dulu-dulu conteng atas kertas ataupun dalam buku teks Sejarah aje bila agak-agak kepala dah nak surrender tu -,- Tapi sekarang nak jugak maju setapak lagi ke hadapan, cuba benda baru ni pulak :)


Doakan saya tabah menghadapi tahun nak STPM ni, hee.






Kalau SUKa boleh LIKE :)
Bukan karya seni.

19 comments:

twinkle twinkle said...

semoge bejaya :D

Juliet_iRa~" said...

ptt lama xdtg blog akk!;p

comelllnyaa..hee..pndai lukis..ecece..hee

good luck dear!

study elok2 tau!

igt ni penentu ms depan..:)

caiyoooooooo :D

Ad-Dien said...

Bittawfik wannajah..
selamat menduduki peperiksaan stpm kelak..
belajar bersungguh-sungguh..betulkan niat dan kejayaan menantimu,insyaAllah

jemput ke laman WADi untuk menambah ilmu, ambil dan sebarkannya. InsyaAllah tidak akan menyesal dan berasa rugi

MiMiEy :) said...

good luck sis :)

acheeqa farhana said...

gud luck utk stpm tahun ni :)

BENA said...

owhhhh calon stpm eh ? umor brape eh ? heeee :)


GUD LUCK tauuuu awak :P

nabilah_2908 said...

akak doa kan yg terbaik tuk Ana..

STPM tuff...tak macam exam budak2 kt matrik...

so...chayok..chayok..!!!

cantik doodle Ana... :)

aimie amalina said...

weeee
patotla lame dh x nmpak budak ni
hehehe
x pe2
utamakan utama, ni mungkin pnentu utk next step :)

chayok2!!!

Isma Haneefa said...

waaa...belajar leklok ye kak! smoga brjaya dunia akhirat!
Cantekkk grafik tuh...comey...btw, jgn putus asa ye... huhu...sukenya akak dh update belog!^^

Leeya Hezlin said...

assalamualaikum ana..
lama tak update blog ya??hehe..
btw.gud luck dear..
semoga semuanya berjalan dengan lancar.. :):)

Leeya Hezlin said...

assalamualaikum ana..
lama tak update blog ya??hehe..
btw.gud luck dear..
semoga semuanya berjalan dengan lancar.. :):)

Adam said...

gua dulu pun stpm jugak. harap2 gua dapat jadi idola u. haha. gua kat USM. kalau result gempak, apply lah. hewhewhewhew

amir aizat said...

all the best !

izatty fatihah said...

gudluck stpm sis..
aja2 fighting! :)

Shukri Mohd Ali said...

hahaha.

missSenget said...

owh..baru nk stpm..

muda lg.. :)

Aien Not Alien said...

usaha dari awal demi STPM :)


MUET tu...usahakan untuk dapat band 3 > hehehe...

Cikgu Ma said...

salam kenal...oo, nak amik stpm yea...do the best k? =)

bighagenjo said...

gud luck dear.. :)

 
Copyright © 2011 FathiahRaihanaAlFarasya. All Rights Reserved.