Wednesday, January 25, 2012

WW#4; Semua Perempuan ada 5 Personaliti.

Syhhhh. tak boleh cakap banyak. ni Entry Wordless Wednesday -___-


1. Perangai di sekolah.


2. Perangai dengan kawan-kawan.


3. Perangai dengan family.


4. Perangai dengan orang tersayang *Aicecehh*


5. Perangai bila dok sorang-sorang Errr



#Orang laki macam ni dak ? Heee :P



Kalau SUKa boleh LIKE :)
Bukan karya seni.

52 comments:

nabilah_2908 said...

hahahaha....akak gelak sorang2 baca entri ni...

ok la...sangat setuju... ;)

acheeqa farhana said...

betul!setuju sgt..tiap kali dgn org bbeza,psonaliti dan cara sy lain..hehe..

nice entry dear :)

YAYASAN PRIHATIN TITIWANGSA said...

Semuaaaaaa betul! tp kalau perangai ngn kwn2, lagi giler2 hahaha :)

Cik Aien said...

Upppsss, td komen under acc company :D kihkih

fathiahRAIHANA said...

@Cik Aien lah akak ke tu, haha. ok2 lepas ni kenal dah ^^

@acheeqa farhana, hihi dah tu kalo dgn kwn2 takleh mnja cm ngn mak kan :)

@nabilah_2908, Hehehe masa jmp gmbar2 ni pn ana gleng pala sensorang akak :D

MiMiEy :) said...

betul betul betul

perangai dgn kawan lg gile2 dri prgai bila sorg2. sorg2 bosan. haha

♥e'in♥ said...

den terkeno!! hahahaha

Leeya Hezlin said...

hahahaha..lucu la..
memang betul perangai kita akan berubah2 mengikut situasi..
:):)

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

hehe~ mcm2 perangai. =)

fatynadia said...

setuju!! hahaha lawak ja kan...

Umie Artoqiemie said...

NO.5 perangai Umie disemua tempat boleh? haha.

Eira Adiera said...

macam taw2 ja kan cik ana oii:D

kim heeruul said...

hahaha.. entah la

Ckin Kembaq said...

haha..sangat comel yang nombor dua..haha

BENA said...

eh eh eh eh ! betol laaaaaa kan kan ! hehehehe :P

eva said...

hahahah! setuju!.. laki manader mcm ni.. ;D

Isma Haneefa said...

hahaha.,..lawok lerrr kak...
tapi yg mana satu saya eh???:P

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

so suweeettt ... yang last skali tu the best la dik :))))

mEiZ SHA said...

amboi2 dia..:)

Aien Not Alien said...

hahaha...ketawa sorang2 sebab terkena kat batang hidung sendirikkk....


hidup macam ni la....hehehe

Juliet_iRa~" said...

ahaha..sgt setuju!

ngeee

Far8 budak baik said...

itu lumrah le..
hahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Lea Isnawi said...

hahaha
terasa la.

Zul n Azizi Boarding Pets said...

Salam Fathiah,

Lawak juga awak ni ye...hahahahaha...tergelak sensorang depan lap top ni hah...

BTW kami singgah & follow blog Fathiah, jangan lupa singgah & follow blog kami lepas ni ye.. :-)

www.mylovely-cats.blogspot.com

syAzAnA said...

ahhaha.

agree no more sygg!

ABU said...

ok gerak gerak je banyk kali ni hahahaha

semutsengal said...

teruknya bila sorangsorang tuu ?

Juliet_iRa~" said...

hee..eh akk dah komen b4 ni xda ek?huu

mmg setuju sgt dgn smua perangai dia ats..ekekek ;p

psss: jom g mkn kat situ..heee

Mishter Izwän said...

hahaha, ingt kan lemah lembut sngt. .



feel free to visit me at speechless009.blogspot.com

nazirah said...

hahaha betul gak tu.. hehe

aLyA_syGS said...

yang sorang sorang tu best :) hihihi

Yatie Musa said...

yg lelaki pun konpem mcm ni jugak. hewhew

anamizu kaito said...

hahahaha cmtu ea pmpuan???? =P






luv,
cik ana

syahirooAhmad said...

OOOO gitu. hahaha... mcam2 perangai orang pompuan ni.. sgt sweet

fany wany said...

alamakkk, macam betul je. wakakaka

missSenget said...

hahaha..

rasa nye lelaki pn mcm ni..

kehkehkeh..

هانيم إرشاد said...

hehe. klakar. :)

Hans said...

hahaha
duduk sorang2 memang jadi camtu
:-)

Ayu said...

waaa..mcm2 reaksi la..hehe

fatynadia said...

hehehe memang pun... jagalah diri, hiasi peribadi :)

btw, blog saya dah di private. kalau anda concern untuk update dengan blog saya, silalah tinggalkan emel anda di atin_05@yahoo.com untuk diinvite. tq :)

nur farahin binti sulaiman said...

alamakkk.. mcm2 perangai la plak.. heheh.. tp cute..

Fafa Adnan said...

perangai online dduk dpn lappy xda? hiii.

♥ p a a n i ♥ said...

me tooo!! hihihihi :D

syarifahsidrus said...

haha. berubah2 :D:D

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

lelaki.... ade komputer.. men game ar... buahahha

Mr.Clive said...

yg dengan family tu...hmmm...ni mesti manje giler ni kan? heheeh

eva said...

ahhaaha sebut shichi jadi shinichi?? ahahah.. sgt comel.. ramai kwn sy sebut sinnnchii.. pjg pulak n dia ahhaah..

chandler, nama yg unikk! dr mana dpt nama tu.. ala2 british gitu hehe

eva said...

xnaklah join, nak makan dulu, kalau bawa ramai2 lagi bestkan.. trus amik bedio sambil2 menjerit2, ada bran?? hahaah

baru prasan masih terang blog fathiah..hehe

YOUsoF said...

Lelaki ada 1 personaliti yang jarang perempuan ada... tenang. ;D


Kalau nak tengok contoh jelas, kes makcik yang maju dan undur kereta banyak kali sampai hancur kereta, motor dan kedai orang tu. (sebagai contoh)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

rasanya sama je ngan lelaki :)

bighagenjo said...

ye ke?
emmmmmmm... siul siul siul. hoho.

A retarded kitty said...

hikhikhik, kita samalah

 
Copyright © 2011 FathiahRaihanaAlFarasya. All Rights Reserved.