Friday, April 8, 2011

3 Facts about youuu =)

please jangan kata apa apa . hee . saya tak boleh hupdate , huuu . berperang dengan jiwa sendiri kot . muehehehehe . dah macam orang tak betul sekarang . ngee . tapi ada la sikit buah tangan untuk anda :)


nahhh =)



selamat malam =)
doakan saya tenang menghadapi hari hari yang seterusnya !



Kalau SUKa boleh LIKE :)
Bukan karya seni.

12 comments:

Amy said...

take care ye dik =)

Encik Psychopath said...

tak try lg.

Shukri Mohd Ali said...

selamat menghadapi hari2 seterusnya dengan senyuman :)

May Allah bless!

ejai said...

bunyi mcm sedih, mcm xbetul (anda yg ckp) pun yer gak...

x smile pun sbb skang ni msih lg cba utk myebut "m" dengan sempurna...smbil jri jmari rnck mnaip...haha..


ok.biar 'mcm' xbtul.jgn betul2 tak betul.anda fhm saya ckp apa?haha

anyway, semoga ceria dan tabah2 selalu..


p/s: saya x cakap apa2 k.sya cma mnaip apa2.
sya degil.so what?hahaha.

ase nk wat krgn pnjg lak dlm ni...

HunnyMyun said...

insyaallah...moga2 hari yg mendatang lebih baek dr hari yg dah ditempuhi..amin..take care dik..

aLieF si Muncung ManiS said...

okay..alief tgh cuba sebut M tanpa tutup mulut dan nampak mcm idiot dan senyum sorang2..hahhaha..:P

qyqa said...

knp cik ana???
sedih ka..
la tahzan oke..
moga dikuatkan hati...

oh ya.. qyqa terkena..
hohoho

lieya orange M.I. said...

kamu kenapa?? ada masalah ker...hope tabah k...be strong :)

ini q i L L said...

mmmmmm. ;p

ada mokhtar said...

may god bless you =)

alfieyra said...

iman adalah nikmat yg Allah berikan..jd peliharah lah sebaik nye..dambakn lah kasih Allah lebih dari segala nye..kecapi lah halawatul iman.. btw x sngka rmai dak2x smka batch kowng ad blog yg best2x kn..all da best in your life ek..jd yg terbek ek...

by : alfieyra

Yuni Aisyah said...

wah comey nyer blog ana skrg...:)

 
Copyright © 2011 FathiahRaihanaAlFarasya. All Rights Reserved.