Saturday, April 16, 2011

macam 10 tahun lepas =D

Assalamualaikum! ^^
heee lama nye tak hupdate . teruk betul saye niehhh . lama jugak tak blogwalking =.= mintakkk ampunnnnnnn . huu .sekarang cek busy dengan macam2 . terlalu macam2 . acehhhh. zaman SPM dolu dolu pom ada masa nak hupdate tapi sekarang dah makin melampau kannn nampaknya saya niehhhhh T____T


tapi hari nie cuti , semangat gila bukak blog blogwalking kot ^^ dan pagi nie excited lebih sikit sebab tadi secara kebetulan bukan ntv7 ada Sailor Moon wehhhh . dah lama tak tengok tv la katakan . tetiba jadi syok plak enjoy tengok katun pagi niehhh . 




comel betui . katun style dolu dolu . hahaha . sumpah comey . rasa macam duduk dalam situation 10 tahun lepas . acehhhh perasan muda sebentar . hee . dulu kan sailor moon nieh tv2 , pukui 9 pagi . kalo sesapa ingat lagi la kannn  ^^ aku memang tunggu laaa sebab nak tengok Dragon Ball plak pukui 9.30 tuu . so secara tak langsung sangkut jugak dengan sailor moon nehh . padahal tak la minat sangat punn . tapi mula-mula melukis dulu try lukis muka-muka nehh laa sebab comel . huehuehue .


esok pom ada jugak , Dragon Ball kat ntv7 =) tapi esok keja =.=" frustttttt . kenapa mesti keja hari ahad!!!! huuuuuuuuuu .




sungguh la frust takleh tengok =.=" tapi takpa la . gedik ja over . padahal komik belambak dah dalam rumah neh sampai tak tau nak tauk mana . hee . 


kot mana pom katun dulu dulu banyak yg best ^^ maybe katun sekarang pom syok je tapi sebab 5 tahun terperuk dalam asrama tuh tak tertengok katun yang baru, jadi tetiba rasa yg baru2 nehh mmg tak best . hee . tapi dah habeh sekolah neh cover balik la yang mana terlepas pandang dulu :)


yg nie pom best .



yang nie pom ^^


ehhe , yang nie memang best . comel sama =D best lagi baca komik daripada tengok tv kalo Detective Conan niehh . kalo tengok tv rasa cam kekok je , dan kalo kat tv pom tak puas laaa bila satu kes tu tersangkut =.="


tapi yang memang setia dari dulu sampai sekarang tak habeh habeh lagi pom ada jugak . 


macam macam siri , macam macam version ada . tapi tak pernah boringgg :)


tapi tak lupa jugak keluaran tempatan punya . agak tersangkut kadang-kadang walopun saya tak la setia menanti depan tv =D



ok! dah banyak merepek ^^ papaii ~




p/s : minggu nehh baru thegeh-hegeh bljar memandu =.="



Kalau SUKa boleh LIKE :)
Bukan karya seni.

15 comments:

Wani said...

abang GOKU sayanggggg ~ haha

qyqa said...

dulu minat gila sailor moon...
sbb comei n ada kuasa magik...
sonok tgk..
hehehe

p/s:qyqa dah ada lsen memandu..lalalala~~~~

ishiko said...

huhu.. selormun


*meh singgah belog sy brwjh baru.. huhu

fathiahRAIHANA said...

@Wani
ahahah sesaje nk kasi jelez ke nihhh? heeee

fathiahRAIHANA said...

@qyqa
heee . skrg pom sila suka balek laaaa , meh tengok rmai2 hari sbtuuu ^^



kejam nehh . sesaje wat owg jelezz kannnn =.="

fathiahRAIHANA said...

@ishiko hee gokuuuuuu

Shukri Mohd Ali said...

kame kame haaaa ^^

Amy said...

akak dari dulu kini dan selamanya likeee doraemon bnyak laut...=)

Are-Gya said...

sye pon ske sailormoon..dgn kuasa bulan akan menghukum mu.ewah..hahahahahah

aLieF si Muncung ManiS said...

semuanya kartun yang alip minat...sinchan tak ade ke??sin chan best...huhuhuhu...

fatynadia said...

eh. ada lagi sailormoon dekat tv sekarang? hee, tapi kita paling suka shin chan and tom and jerry.

hagemaru pun cambest :)

picairin said...

nostalgia ar kartun2 neh...like~ ^^

fatien ! said...

yang ke 3 tuh citer ape? heee~ nice nice

hans said...

semua nih best
hehehehehe

miss lolly a.k.a luvfareda said...

sail0rmoon =)) hhehehe!

 
Copyright © 2011 FathiahRaihanaAlFarasya. All Rights Reserved.