Friday, April 29, 2011

kita hidup , tak boleh GIVE UP tawwww!!

sekejap sahaje, pejam celik, pejam celik, dah nak masuk bulan 5 pun =) sekejap sangat , dah nak berenti kerja pun .. sekejap sangat , da bole drive sendiri pun .. semuanya terlalu cepat . kan ? sekejap sangat . sampai tak sempat bernafas pun , sometimes . hee =P


masa semakin cepat berjalan , dan saya sendiri pun mungkin makin tak betul . hee . tengok blog cukup laaaa! teruk kan ? da lama gila biarkan blog nie terbengkalai . muehehehehe . tapi still , thank you kepada semua abangkakakadikberadiksepupusepapat yang masih setia membaca saya merepek  =]





btw, baru-baru nie kan , keputusan panggilan temuduga uitm dah keluar, panggilan temuduga maktab perguruan pun, keputusan intake matrikulasi pun dah keluar dan tak lama lagi keputusan intake IPTA pulak .. entah la lepas nie nak bawak diri ke mana pulak ..sekarang nie ramai umat manusia bijaksana , so kite yg biase biase nehh dok tepi je laaaaa =.="


duduk rumah pom panas telinga kot asyik kena compare sahaje .. almaklum lahhh , saye nie budak biase biase jekkk. cousin cousin semue bijaksana tahap tah hengattt .. so saye layak dok rumah je la kot kannnnnn .. =.= sedih tawwww bila orang tak percaya dengan kita .. bukan tak boleh buat , tapi bila semua benda asyik kena compare , tak ke runtuh semangat cek niehhhh =__________=


korang nak taw takkk .. dari zaman tok kaduk dolu dolu kala lagi , saya mengidamkan dapat jejak kaki ke tempat lain .. nak belajar la konon .. tambah pulak bila senior sendiri dah sampai pun ke sana =) wahhhhhh . terasa dupdapdupdappppp nanak jugakkkkkkkkkkkkkk




jelezzz gilaa .. ummm .. tapi sape laa saye nie kann .. =______=


rasa give up je .. haha . semua orangg tak percaya saya boleh buat lagi baik . semua orang tak percaya .. then atas sebab tu lah saya tak boleh give up dengan diri sendiri . kalau bukan kita yang nak percaya diri kita , sapa lagi kan ? 


takpa takpaaaaa . tunggu laa , perli perli pun , saya boleh buat lagi baik laaaaa >.< orang yg berjaya pun tak laa berjaya dari kecik sampai ke tuaa .terima kasih banyak la perli perli dan cabar cek macam macam. saya tetap dengan impian saya . Justin Bieber kata, never say never . haha . tak kira , kata la apa pun! HOH .


“Don’t despair and never lose hope
Cause Allah is always by your side
Insya Allah you’ll find your way…”


tidooooo dulu . papai ! =) selamat malam! rindu korangggg semua tawwwww . 





Kalau SUKa boleh LIKE :)
Bukan karya seni.

15 comments:

Shukri Mohd Ali said...

jangan give-up, ana. we are what we want to be. pedulikan cakap2 orang...sebab ana tahu apa yang ana nak dan Allah tahu apa yang terbaik untuk kita :)

i'll pray for your success. insyaAllah.

may Allah bless :)

mE_iRa said...

xpe2...k.Fathiah seorg yg kuat..cHaiyok2 sis...!!

Inche Vampire said...

never say never ! bwahaha

fathiahRAIHANA said...

@Shukri Mohd Ali

tenkiu =') mood downn dua tiga minggu dah nehhhh

fathiahRAIHANA said...

@mE_iRa
tu dulu kottttt . heee . thanks my dear :)

fathiahRAIHANA said...

@Inche Vampire
heeeee . saye bukan org kuat JB , hrap maklum =D

ini q i L L said...

hidup mmg kene terus go on. (:

fathiahRAIHANA said...

@ini q i L L

yeapp. ^^

Encik Psychopath said...

london boleh pg bila2 mase la.

lieya orange M.I. said...

betul tu..jgn give up k..

rezeki ada di mana-mana...rezeki awk, ada...usaha tangga kejayaan...:))

HonEyBuNNy said...

betul tu...

kena pecaya pada diri kita sendri...baru kita xgive up n yakin..;_)

fathiahRAIHANA said...

@Encik Psychopath

abg blnja ? hee

fathiahRAIHANA said...

@lieya orange M.I.

insyaAllah .. tenkiu akak :)

fathiahRAIHANA said...

@HonEyBuNNy
yeappp :)

qyqa said...

ana!!!!

selamat hari pekerja...
ngeh ngeh...

lama btoi x hupdate yek.... ^^

lex lah.. cam ana ckp x semestinya org berjaya tak laa dari kecik sampai beso..

kita yg bese2 ni ada juga can nak berjaya kan..

hwaiting!!!! ^^

 
Copyright © 2011 FathiahRaihanaAlFarasya. All Rights Reserved.