Saturday, May 21, 2011

Day 1 — Your favorite song

Assalamualaikum =) cik Ila dah bising tanya bila nak hupdate . hee . 


Fav song . kalau nak ikutkan fav memang tak larat cite la kat sini . banyak gila kot . hee . saya memang suka menyanyi jadi lagu fav nehh memang tak terkira la dari zaman lagu Twinkle Twinkle Little Star sampai la ke Grenade


lagipun , saye flexible . semua jenis lagu punn best =) nasyid, korea, melayu, omputih , semua pun aku ada peberet gakk sampai aku taktau nak letak yg mana satu kat peberet song nehhh =.=


ok laaa . jujurnya . nak bagitau korang nehh . tapi janji, takmo gelak gelak ea ? hee ^__^





err . OST Dragon Ball GT . hehehe . dalam banyak banyak lagu yang saye suka la kan , lagu ni je yang bawak feel lain dari yang lain . bukan feel nak bercinta , bukan feel nak mati dan bukan feel nak bunuh orang . tapi ada something laa . HAHA . gila kot . tapi da lekat dalam kepala .


tektiap kali saye rasa macam stress la konon, zapppp terus bukak lagu nie kuat kuat bagai nak runtuh rumah . alaaa tu zaman muda remaja, tak matang lagi kot . macam gila lagi dumdamdumdam lagu ni dalam rumah . lepas dua tiga round , ok la sikit . HAHA . tapi sekarang tak macam tu dahh . sedih je cepat cepat selawat banyak banyak ye .


oh . ada satu lagi . yang ni fav jugak , suka dengaq lagu nie bila saye rasa diri nie dah jauh tersesat , dah macam buat jahat banyak sangat .. Destinasi Cinta-Mestica .





ya , memanglah saye pom tak la baik sangat . huha huhaa segala bagai jugak nak happykan diri . tapi kita buat apa pun kena bersederhana . kot mana pun, buat lah apa pun, at last kena muhasabah diri balik .. takkan kita nak biar diri sendiri hanyut dengan benda yang tak sepatutnya kan?  aku pom rock gak , tapi kena balance la =)


dah la tuu sikit sikit cite pasal fav song nehh . HEE . sampai lusa pom tak habeh kalo betui nak cita .


ehhhh . tak lupa jugak , semua lagu TVXQ adelah fav saye ^_______^




okbai! ^___^



Kalau SUKa boleh LIKE :)
Bukan karya seni.

7 comments:

qyqa mokhtar said...

dragon ball memang legend r kan.. tp comei btol ang ni ana, suka lagu dragon ball.. ^^

semua lagu BEAST fav saya...

ada kaitan ker dgn ana??? hehehe, saja nak cakap..hehehe...

fathiahRAIHANA said...

@qyqa mokhtar

hehehehehehehehehe , tak salah kann mnt DB pom Qyqaaa!!

ala beast ada sape ea .. yoseop agak cute ah . hehe . tp ana setia ngn TVXQ je la ye ~

Arpiiz said...

samalah kita, tapi kita suka dengar macam2 lagu anime..hehe

meaw said...

destinasi cinta,sama ngan meaw jugak! suka bila dengar bila diri berada dalam kesesatan

Ila Mhd Noor said...

heeeeeeeeee~ suke tgk dragon ball jugakk ^^

EYFAalias said...

hahaa. kite xsuka lagu dragon ball. cerita dia suka lah. hehehee.

follow sini. blog warna pink. comel :)

adel said...

Lagu TVXQ lagu fav sepanjang mase ^^

 
Copyright © 2011 FathiahRaihanaAlFarasya. All Rights Reserved.