Wednesday, May 25, 2011

Day 2 - Your fav movie

adoi berapa lama selang hari nehhh . hee . nekad , malam nie nak baut jugak challenge neh =D


fav movie pom banyak jugak memandangkan saye kat rumah pom ada HBO dengan starMovie . tapi kalau nak kata paling paling paling faveret laa kan , ada la satu nehh . boleh tengok dua tiga kali tapi tak bosan bosan jugakk . haaa kira agak hebat la penangan movie neh kat saye ye :P


Death Note


aku dah redah tengok movie 1, 2 dan 3 dalam satu malam. rindu la konon .


okeh mula mula tengok cite neh memang tak dinafikan geram dengan pihak yang baik dan aku memang support pihak yang jahat . tu pun sebab orang jahat nehh berkarismaa gilaaaaaaaaaa .





Light Yagami . jahat tauu dia nehhh . grrrr . konon habeh smart lettewwwww steady je cakap ngan hantuu ~


tapi mula mula je laa di pihak yang jahat pun . bila dah masuk watak L neh, terus berpaling tadah ke pihak yang baik pulakkkk . HAHA. apa nak buat . dia lagi COMEL! watak jahat tadi tak comel, handsome sahaje ~






24jam gigit kuku dan tak makan menatang lain selain benda yang bergulaa . mengalahkan semut dah perangai diaa . 


movie nie pulak based on comic . kira dasyat la jugak pemilihan watak depa neh . betui2 macam comic version punya :)





wahhhhhh tak tahan tengok cute sangatttttt sebijik pulak tu dengan manusiaa betui :DD


ok walopom cite neh da lama kan , tapi tak heran pun . dok tengok tektiap hari tak pernah la plak rasa boringg . dan , nie kot cite bunuh membunuh dan ada hantu pertama aku tengok tanpa rasa takut =.="




sesapa yang tak penah tengok lagi pi tengok cepattt! Selamat malam =) *jangan malam nie mimpi pelikpelik sudah =.="





Kalau SUKa boleh LIKE :)
Bukan karya seni.

6 comments:

miss lolly a.k.a luvfareda said...

olololo sweeet :)

Ila Mhd Noor said...

ohhhh best sangat ke cite ni ouh. serious, belom pnah tgok lagi. huu~

fathiahRAIHANA said...

@miss lolly a.k.a luvfareda
ape yg suweet tu akak . hee

fathiahRAIHANA said...

@Ila Mhd Noor
hehehe best laaaa :D cepat pi tgok!!

ayeesha qist said...

suka jugak !:)

Raji berkata said...

Woahhh death note.. Ak xtgk lgi owh movie der slama ni bce manga jer.. Tu pun buk sgt dialog der pening nk bcer (^∇^)

 
Copyright © 2011 FathiahRaihanaAlFarasya. All Rights Reserved.