Wednesday, May 11, 2011

Kita kena sentiasa bersediaaa! =)

Alhamdulillah , esok dah nak masuk hari keempat  persekolahan  =) tak la best sangat dan tak la boring sangat . apa yang tak best ? dah tiga hari saya kena bangun awal pagi dan siapsiap pergi sekolah ye . breakfast makan koko krunch sahaje . tak payah cakap , tauu dah memang comel gila punnnnn =.="





tak payah cerita la pasal masuk form 6 nehh , bosan wehh . seperti biasa, minggu pertama mesti la minggu orientasi . wahhhhhhh i loikee*nada perli . wajib pakai baju khas untuk form 6 tawwww . saye dapat bajuuu lawa . comel gila . tapi lengan pendek . nak pakai cardigan pegi sekolah bole ? hee =.=" ngengada tahap kelas pertama kan akuuu . lempang sekali kottt


tapi setakat ni happy la jugak kat sekolah tu pun =) aceyyy tetiba rasa macam matahari memancar terangg . ahh macam macam aku neh menyelit pun . hihi! alaa biasa lah nak gila sat kadang2 . kang skema sangat korang kata saye buang tebiat plakk kannnnnnnnnnnnn T______T  best ah , kali pertama kot dapat member berlainan bangsa! dok sekolah agama dulu semua melayu je . hee .


walaubagaimanapun , lepas ni dah tak boleh menjalani hidup macam neh ye =.=



tu zaman form 4 takpe lagi . sekarang dah tak boleh main main . sekarang kena puluh wehhh tahun depan nak  amek STPM! =.="  kena betul2 bersediaaaaaaaaa ye .


eh cakap pasal bersedia kan , teringat satu video . video ape ? alaaa korang takkan la tak kenal kot cik abang sorang nehhhhh .





terasa la jugak dengan apa yang dia cakap tu .

kita makin hari makin dekat dengan Allah . tapi dok buat main-main lagi kann . kalau cakap nak exam esok lusa pun dah takut baru terhegeh-hegeh nak prepare . ni kalau tetiba kena panggil balik ke tempat asal kita entah la cukup ke tak bekalan yang ada . dah tu bukan kita tau bila nya kita akan dipanggil. tak gituu kawan-kawann?! =)

jika dunia ini persinggahan, mengapa tidak kita perbanyak bekal untuk meneruskan perjalanan?




ok , mekasih bace! tido cepat, esok sekolah wehh!! ^________^




 Kalau SUKa boleh LIKE :)
Bukan karya seni.

9 comments:

Teacher Syakiela said...

setuju ngan dis entry!thumbs up!btw,umo fathiah nie bpe ek?

No0r AmiRa.. said...

gudlucK kak Ana syg..!cHaiyo0k2..!

fathiahRAIHANA said...

@Leeya Hezlin
yeap =) expect the unexpected . hee

fathiahRAIHANA said...

@No0r AmiRa..
^_________^

fathiahRAIHANA said...

@Teacher Syakiela
stuju? hee . time kaseh ^^
bwu pas spm la akak .

qyqa mokhtar said...

alololo.. memang comel makan koko krunch..
haha, tp budak dlm pic tu bukan ana yek.. =p..

lepas ni wajik tepek gambar pakai baju skolah baru.. ^^

raihana said...

bace entry nie rindu plak zaman skula.=P

bighagenjo said...

wahh.. dah lama tak pegi skolah. best tak? hee

Munie Blushious said...

waaa... hepi la dgr ang ok kt skola tu.. stdy rajin2 ye kwn.. tebus balik kekalahan mse SPM dl.. hehe.. gud luck !

 
Copyright © 2011 FathiahRaihanaAlFarasya. All Rights Reserved.