Tuesday, November 8, 2011

Doakan Kami berjaya esok :)

Assalamualaikum :) Selamat Hari Raya AidilAdha. hee lambat sikit ye ucap >.<  
maaf kalau saya tak sempat blogwalking dua tiga hari ni , hee biasa lah bila dah jejak kampung yang penuh bendang terbentang luas ni memang lah susah sikit nak kaut internet. tapi bila dah jejak rumah sendiri balik pun, masih tak boleh blogwalking banyak banyak jugakkkk -.-


Tapi setakat esok aje lah nak busy pun. lepas aje esok, insyaAllah ada masa nak jenguk jenguk ke blog kakak abang dan adik adik sekalian, hee.


Malam ni pun sekadar short hupdate aje, sebab masih dalam persiapan terakhir menghadapi hari esok. Hek elehhh bukan la apa sangat pun. tapi saya aje yang gabra terlebih dos -,-  





Esok sekolah saya tuan rumah, Karnival Kokurikulum Pra-U. Drama macam best. Choral speaking pom macam ada gaya nak menang. Geng geng forum ni pulak entah lah nak jadi macamana esok -.- orang tadak pengalaman lagi tawwww . Hahaha . kecut perut wehhh . ok actually ada aje pengalaman sikit sikit sebab dulu pun dah pernah masuk pantun and debate . Tapi yang kali ni maybe seram sejuk lebih sikit sebab kami tuan rumah kot. Segan la kalau kalah kannnn -.-


Moga hari esok berjalan dengan lancar. moga hari esok saya tak rasa pelik pelik bila naik atas stage. moga hari esok judge judge semua muka baik baik belaka. moga hari esok kami dapat buat yang terbaik, untuk cikgu. Moga cikgu puas hati dengan kami berempat esok. saya taknak cikgu frust aje :'(


Doakan kami ye anda anda semua :')


Moga anak saya pom comel macam ni nanti . Hee . rinduuu Mat . Mat nanti kakak balik kita main lagi nahhhh .  Hmm, tadak kena mengena pun dengan esok hari , ish ish ish -.-" 

"Apabila hati kamu telah nekad, maka bertawakal lah kepada Allah (kerana) sesungguhnya Allah menyukai orang yang bertawakal" (3:159)



Kalau SUKa boleh LIKE :)
Bukan karya seni.

17 comments:

syAzAnA said...

goodluck esokkK! yeahhh!

onie said...

wahhhhh!good luck ya..dah lepas dari busy tu marathon semua blog,hehe :)

onie said...

waalaikumussalam,maaf..tak ley bukak shoutbox awak la syg ;'(

nabByla said...

good luck utk sok. ;)

salam aidiladha.

ILA HonEyBuNNy said...

All the best....;-)

suka ayat Quran bawah tu...

Ckin Kembaq said...

gud luck dik.. ^_^

nabilah_2908 said...

good luck yupp..!!!

moga kemenangan menjadi milik Ana... :)

Munie Blushious said...

gud luck hoi !
kalahkan tunku !! haha
baru dok jengah blog hg semalam...
rindu nak mai tepok amai2 kt blog ni...

AdaNaz87 said...

akak dah terlambat ke? ;p good luck ye dik. ((;

Yatie Musa said...

gd luck. jangan nebes2. hihi.

comel jepp gambar tu. =)

*ade tag kat blog. kalau free, jawab taw..taw.

hanabunga said...

Gudluck ya dear!make your teachers proud of you! <3

BENA said...

gud luck tauuuuuuuuu ! nanti buat muka cool atas stage oke. heee ;)

Umie Artoqiemie said...

buat yang terbaik tau.. kasi gegaq satu sekolah.. konpiden tinggi sikit, ohsemm ^^

semutsengal said...

Oh.oh.oh,


aku doakan. Amin. Suka tak, suka tak ?

aimie amalina said...

huwaaaaaaaaaaaa
beshnyeeee
x sabar menanti result

be coool je okeh!=.<

i wishh u oll d best dea!=]

budak penjara said...

klu mak comel anak comel la..hehe..eh betul ke??haha

azalia hjsalleh said...

good luck dear

 
Copyright © 2011 FathiahRaihanaAlFarasya. All Rights Reserved.