Wednesday, September 28, 2011

Syukur.



Kalau budak tu boleh go on hidup, kenapa kita tidak? *peringatan untuk diri sendiri :'(



Kalau SUKa boleh LIKE :)
Bukan karya seni.

23 comments:

Shukri Mohd Ali said...

bersyukur dengan apa yang kita miliki :)

nizamsani said...

Like

~AmyLiana86~ said...

peringatan untuk kita semua..hidup harus bersyukur...

nabilah_2908 said...

yupp... :)

adakalanya kita yg normal ni pun sering mengeluh itu dan ini....adakalanya lupa tuk bersyukur di atas kurniaan-Nya ;)

Amoi MiyaSya said...

setuju ! kadang2 kite ni baru sikit dugaan dah give up.

sifu im said...

bersyukur dngn ape yg ada

POSH76 said...

blogwalking

Cik Jannah said...

betul2. sedih sangat. tapi kena kuat.

Heidi Shafiq said...

betul tu.. jgn mengalah utk hidup.. :)

Misz Nuriz said...

Alhamdulillah..
syukur atas segala apa yg dimiliki dlm hidup ini..
Sememangnya, semua itu hanyalah pinjaman yg takkan kekal selamanya :)

anamizu said...

kena selalu tabah kan?
semoga ketabahan milik kita :)






luv,
cik ana.

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

yew la Raihana mucukkk... kita yg serba lengkap dan sempurna nie asyik mengeluh je.

insaf akk....











miss u...

aiman fanboy k-pop said...

oohh goddd!!
in short,bersyukurlah dengan apa yg kita ada.....

BENA said...

comel ;)

ILA HonEyBuNNy said...

ya....

kita haruslah bersyukur dgn apa y ada n hargai pemberian Allah kepada kita....;)

Leeya Hezlin said...

peringatan untuk saya juga..bersyukurlah dengan apa yang kita ada..
>_<

Amirah Jafri said...

yeaa sometime we must go on if things arent like before dear :)

cik @iEn said...

yup.. bersyukur dengan apa yang Allah kurniakan pada kita..

thanks utk entry peringatan ini.. ^_^

Chaza said...

bersyukur dengan apa yang kita ada.

budak tu comey lah.=)

syakey said...

kesian budak ni. itu lah, kena sentiasa berterima kasih dgn semua nikmat Allah

Nia Ridzwan said...

Simpati untuk budak tu. dan kita yang ada ni, sentiasalah bersyukur :')

aimie amalina said...

sedangkan yg lemah itulagikan berusaha
petah lagi kita kan =]

ILA HonEyBuNNy said...

entry neh buat ila terfikir..

ya Allah...syukur dgn segala kuniaanMu...

 
Copyright © 2011 FathiahRaihanaAlFarasya. All Rights Reserved.