Monday, July 18, 2011

Day 3 - your idea of perfect first date

Ok, sebulan kemudian baru buat yang Day 3 kan. hebat tak saye? hee . apa nak buat , day 3 nie frankly speaking saye blank dan tadak secebis benda pun terlintas bila baca tajuk your idea of perfect first date -_- tapi dah nama pun challenge kan , jadi yang nie kira mencabar laa kot untuk kanak-kanak macam saya *aceceyy padahal  20 hari lagi cukup 18 tahun.


saya bukan jenis memilih, saya pun tak suka benda remeh. jadi kalau first date nie biar simple simple sudah la kan. tak payah laa pakai tuxedo atau cinderella gaun segala bagai . biasa biasa sudah la , asalkan sweet gituuu.


dan tak payah la pegi tempat-tempat yang hebat sangat pun takpa . kalau dapat jalan-jalan dengan ade angin laut macam kat Kuala Perlis gitu dah cukup best kot*err kenapa mesti Kuala Perlis? . kalau dah jalan-jalan sambil borak-borakk panjang kan syiokkkk , weee .




ok la tak dapat tepi laut piknik kecik kecik simple simple pun takpe dah asalkan tak sesak sesak dan masing-masing boleh bercerita macam-macam :)



tak pun pergi Queensbay Mall ke main macam ni . hihi .



yang pasti kat Malaysia bukan atas ais la .



best kan kan kan cantik kan kan kan. tapi anak dara tak elok keluaq malam -.-




wahhh makan tepi laut ginie . i LOIKE. sekali tsunami mai tak dan nak taubat.



err .


emm . bole dapat rantai tak ? entah entah nanti aku punye date tu kasi tali tambat feri je kan.


wallahualam. benda tak jadi lagi kalau harap angan-angan je jadi camni la. hihi. tunggu date camni la nanti .




p/s : lega , habis azab sakit otak nak buat entry ni . memang challenge =.=

Kalau SUKa boleh LIKE :)
Bukan karya seni.

24 comments:

wan zuliyana [apel] said...

my perfect first date kalau jalan2 makan aiskrim sambil borak pun dah perfect dah. wee~

nelly said...

so sweet !

Cik Jannah said...

sweett ! ta sabar nak kawen lak. hehe

fathiahRAIHANA said...

@wan zuliyana [apel]
hihi betul2 ^_^
simple2 pom ok je selagi suweet :D

fathiahRAIHANA said...

@nelly
^_^

hadinesta said...

wah! excitednye dia. kawin cepat2 sikit :D peace

fathiahRAIHANA said...

@Cik Jannah

haha entry neh tak sentuh psal kawen pom ~

fathiahRAIHANA said...

@hadinesta

saye ade rupa eksaited nak kawen ke ? haha ~

IEQAH said...

alaa sweetnyeee yang..
nk jugak :)

SiBo_OdaKeciK:D said...

so sweet la sayang..bile kite nak date nieh??-,-
HEhe,mai jumpak aku:(
windu sama kamo0 meh!!

najmi^^ said...

korea~ korean~ korea~
ape ni?
hahaha

amir aizat said...

super sweet larh! hehe

Amirah Suhana said...

haha part tsunami datang xdan nak taubat..kelakar2..best entry ni

~AmyLiana8886~ said...

sweetnyer dis..ana nati sambung study katner?

Qaseh dalia adelia said...

sng2 sume mcm dalam citer boys of flower tu hahahaks

fathiahRAIHANA said...

@IEQAH

hihi . nak jugak tu takleh tlong la kak .. kene bgtaw partner msing2 :D

fathiahRAIHANA said...

@SiBo_OdaKeciK:D

hehe boleh boleh bak keta satu kompem aku pi ^_^

fathiahRAIHANA said...

@najmi^^

err errr taktau taktauu tetiba masuk mood korea . haha

fathiahRAIHANA said...

@amir aizat
hihi yeke ?

fathiahRAIHANA said...

@Amirah Suhana

betul laa kann kang tsunami tak ke haru =.=

fathiahRAIHANA said...

@~AmyLiana8886~

ana f6 je akak ^_^

fathiahRAIHANA said...

@Qaseh dalia adelia

tak sengaja la akak tersama pulak ! hihi

embun d tengah malam said...

boy over flower

iPai said...

wah2 .. semua tempat yg dimentionkan tuh saya dah pergi .. hehe

duduk area utara ye ?

hee, 1st date gitu !!

 
Copyright © 2011 FathiahRaihanaAlFarasya. All Rights Reserved.