Thursday, July 28, 2011

I'm Eighteen.

*lap lap tangan di baju* Assalamualaikum =)
Nama saya Nur Fathiah Raihana. hihi. nie semua gara-gara tengok Sekali Lagi berulang-ulang kali di Astro First. Sam + Lisa + Mia sangat la comel >.<


semalam, 27 July . birthday saya . saya dah 18 tahun . sekejap sangat kan? sangat sekejap kan? I'm eighteen . mama, abah, kakak dah umo lapan belas tahun. sekejap sangat kan.. rasa macam baru semalam abah ajar kakak solat for the first time. rasa macam baru semalam kakak kenal chewing gum. rasa macam baru semalam kakak belajar aliff ba ta dan kenal muqaddam. dan rasa macam baru semalam abah bagi kaler LUNA 48 batang  untuk kakak pergi sekolah =)



time ni ada saye sahaje. angah dalam perut mama ^__^


sekejap sangat kan mama..abah.. kakak dah lapan belas tahun sekarang. kakak dah lepas SPM. mungkin result tu tak la hebat mana, tapi maybe Allah nak bagi peluang kakak stay rumah dengan mama, abah dan adik-adik lepas 5 tahun kat asrama :) terima kasih sebab dah jadi mama dan abah yg terbaik dalam dunia ni. terima kasih untuk semua didikan agama yang tak semua orang dapat peluang macam tu. terima kasih sebab dah jadi sahabat paling baik selama lapan belas tahun ni :)


dan kawan-kawan, thanks jugak. tanpa u guys, saya bukan sesiapa pun sekarang. kita takkan struggle nak habiskan alQuran cepat-cepat kan kalau bukan nak kejar juzuk member baik sendiri yang dah nak khatam Quran tu? hihi.dan kita takkan struggle dalam exam kan kalau bukan malu dengan member baik sendiri yang senang-senang aje boleh score addmaths macam maths darjah satu. dan kita pun takkan mampu bertahan bila down, kalau bukan dengan semangat yang member member kita bagi, tak pernah putus.. walaupun berjauhan sekarang , kan? =) hihi. kenangan.



the only present this year. drpd sahabat dari sekolah rendah saya, terpisah di sekolah menengah dan bertemu semula di tingkatan 6. thanks :) *terharuuu .


terima kasih semua orang, ingat befday saya. terima kasih kakak abang dan adik adik blogger, yang selalu support saya walaupun saya tersungkur tercium tanah. terima kasih ^____^



insyaAllah, saya akan try jadi insan yang lebih baik, dari hari ke hari.. =)
doakan saya kuat menghadapi hari-hari yang akan datang.






Kalau SUKa boleh LIKE :)
Bukan karya seni.

19 comments:

.atynFATHIN. said...

happy birthday !! hehe
birthday akak sama dngn spupu fathin, ramai jugak la yg lahur 27 julai ni,hehe :)

Ema Razali said...

happy birthday dear!! sorry lambat wish :/

Cinta Lea Ixora said...

happy birthday dear! Pray d best for u! :)

Elyzatul Nastaysah said...

hepy belated besdey ye dear.moge pjg umo=)

Far8 budak baik said...

first time kat sini..
hepi besday wehh
pehhh 18 dah kau..
tapi nmpk cam budak kecik je..
hahaha..
ke kau pendik..
add math susah lahhh...
macam math darjah 1 lah sgt haha

cik wanie Lovela (CWL) said...

hb dah besra makin cantik comei dia ea

Cahaya Kehidupan said...

Selamat Hari Lahir ye adik..=]

fathiahRAIHANA said...

@.atynFATHIN.

hihi , thanks atyn ^__^
btul , mmber akak pom rmai jugak befday same akak nie .

fathiahRAIHANA said...

@Ema Razali
hee , tak kesah la dear :)
still , thnx .

fathiahRAIHANA said...

@Elyzatul Nastaysah
@Cinta Lea Ixora,
tenkiu ^___^ . insyaAllah .

fathiahRAIHANA said...

@Far8 budak baik
sikit punya gedabak cmnie ko kate nmpak kecik ? heheheh .
sapa cakap addmaths kacang , saye pom dpt C je .

fathiahRAIHANA said...

@cik wanie Lovela (CWL)

takde la sgt akak , hi tenkiuu ^^

fathiahRAIHANA said...

@Cahaya Kehidupan

ye akak ^_^

ILA HonEyBuNNy said...

happy belated birthday dear...

semoga tercapai segala impian...amin..

hyemynameisrasyid said...

ohh.,hepi belate birthday ye.,^^
semoga dipanjangkn umor dan dimurahkan rezeki.,^^

fathiahRAIHANA said...

@ILA HonEyBuNNy
insyaAllah :) aamin . time kasih akak .

fathiahRAIHANA said...

@hyemynameisrasyid
insyaAllah :)

Qaseh dalia adelia said...

happy besday dear .. jalani hidup dengan penuh ketaatan

meaw said...

waduhhhhhh fathiah syggggggg! meaw lambat wish....happy belated bufday dan selamat berpuasa ye :D

 
Copyright © 2011 FathiahRaihanaAlFarasya. All Rights Reserved.