Wednesday, July 6, 2011

Wordless Wednesday #1


*Subhanallah


Kalau SUKa boleh LIKE :)
Bukan karya seni.

22 comments:

nur amalina athman said...

memang bagus kalau semua mcm nie..

lilypelangi said...

subhanallah . penjagaan solat sgt penting..

Heidi Shafiq said...

beb.. jom semayang kat pasar..

fathiahRAIHANA said...

@nur amalina athman

tu la kann ^^

fathiahRAIHANA said...

@lilypelangi

^^ sangat penting .
tp msyrakat kita tak mcm nie ..

fathiahRAIHANA said...

@Heidi Shafiq

nak ikutt ! hee

WidadCutieyGirlZ StorY said...

kan bagus kalau kita buat macam ni ramai2 kan.. solat tu sgt penting tak kira dimana kita berada.

sifu im said...

alhamdulillah..tapi ni bukan mesia kn??

Cinta Lea Ixora said...

wah! kt mne nie

fathiahRAIHANA said...

@WidadCutieyGirlZ StorY

tu la kan .. ^^
tp kalo tak smngt kt tmpat mcm nie ,
dpt join jemaah pnuh msjid pom da best ^^

fathiahRAIHANA said...

@sifu im

insyaAllah satu hari nt , hehe :)

fathiahRAIHANA said...

@Cinta Lea Ixora

wallahualam . hee

naz & sya said...

cun!

Faraa Eiman's said...

not bad la ;D

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock said...

subhanallah

sifu im said...

oh..sal header tu er??biasa2 je..x kacak pon..hahah..gediks

snOw sakura said...

subhanallah, bgsnya la klu suasana kt tmpt kerja sy mcm ni.. huhu~

zOeY zAu YaH said...

alhamdulilah =)

cikpepel said...

Subhanallah ..

SheyPull said...

alhamdulillah...alangkah best nye dapat jemaah kat sini sekali..:P




JOM singgah blog saya nak... jangan la lupe diri...

Amoi MiyaSya said...

masyaAllah ! kalau tengok life ni , konfem menangis . huhu

iPai said...

cantiknya .. indahnya .. kat mana ni . saudi eh ?

 
Copyright © 2011 FathiahRaihanaAlFarasya. All Rights Reserved.